Mindfulness-kurssit

Mitä mindfulness oikein on? Ja mitä se ei ole? Lue lisää sivulta "Mindfulness"

Koronatilanteen takia mindfulness-kursseja pidetään ainoastaan etänä, ellei kyse ole yrityksen työhyvinvointi- ja virkistystilaisuuksista, joissa voi olla erilaisia variaatioita käytössä. 

Klikkaa alla olevia lyhyitä mindfulness-kurssiesittelyjä päästäksesi kurssin sivuille. Käyn kaikilla mindfulness-kursseillani läpi käsiteltävää asiaa myös neurotieteen kannalta ja selitän mitä aivoissasi tapahtuu harjoitusten aikana. Jokaisella kurssikerralla on oma teemansa, joka auttaa sinua syventämään harjoitustasi sekä lisää oivalluksiasi omaan henkiseen hyvinvointiisi liittyen. 

Mindfulness 8 viikon MBSR -kurssi 

Vantaa, Tikkurila

Kurssi ohjataan professori Jon Kabat-Zinnin kehittämän Mindfulness-based Stress Reduction (MBSR) menetelmän mukaan. Kurssin hyödyistä on yli 40 vuoden tieteellinen näyttö.

Mindfulnessia yrityksille

Ajankohta ja paikka sovitaan erikseen

Yrityksen mindfulness-ohjaukset räätälöidään aina tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi. Esimerkiksi useamman kerran mindfulness-kurssi henkilöstölle tai yksittäinen rentoutumisen ja tietoisen läsnäolon tunti työhyvinvointipäivään. 

Jos ei ole paikoillaan pysymistä, ei ole hiljaisuutta. Jos ei ole hiljaisuutta, ei ole oivallusta. Jos ei ole oivallusta, ei ole selkeyttä.

                                                              Tenzin Priyadarshi