Coaching yritysten työntekijöille

Yhdessä kohti tavoitteita

Coaching eli valmennus on luottamuksellinen kumppanuussuhde valmentajan ja valmennettavan välillä. Coaching voi auttaa sinua, jos etsit vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat minun vahvuuteni? Kuinka löydän oman potentiaalini? Miten voisin kehittyä työssäni? Mihin minun pitäisi nyt keskittyä? Mitkä ovat prioriteettini ja miksi? Mitä todella haluan? Mikä on lopulta tärkeää elämässäni? Coaching on eteenpäin suuntautuva prosessi, jossa auttaa sinua ratkaisukeskeisesti, motivoivasti, kestävästi ja myönteisesti pääsemään tavoitteisiisi. 

Valmentajanasi en anna sinulle valmiita vastauksia, sillä sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija ja tässä prosessissa on kyse sinusta ja sinun tavoitteistasi. Minulla on kuitenkin käytössäni laaja työkalupakki, jonka avulla kysyn oikeita kysymyksiä, autan sinua oivaltamaan uusia näkökulmia, tuen vahvuuksiasi, rohkaisen itsetutkiskeluun ja kohtaan sinut aina läsnä ollen ja kuunnellen. Tulet hämmästymään sitä, mitkä voimavarat ja viisaus sisältäsi löytyvätkään!

Minulla on myös pitkä kokemus johtamisesta, taloudesta sekä strategisesta ja operatiivisesta suunnittelusta ja tämän ammattitaidon tuon myös käyttöösi yhdessä positiivisen psykologian kanssa. Minun tehtävänäni on tukea sinua, nähdä sisälläsi oleva ainutlaatuisuus ja kyvykkyys sekä auttaa sinua niiden avulla ylittämään itsesi. 

Coaching on kumppanuutta ajattelua herättävässä ja luovassa prosessissa, joka inspiroi asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen, usein löytäen aiemmin hyödyntämättömiä mielikuvituksen, tuottavuuden ja johtajuuden lähteitä.

ICF - International Coach Federation

Coaching sopii niin niin yksilöille omien tavoitteiden saavuttamiseen kuin työyhteisöille ja tiimeille yhteisen vision ja tavoitteiden luomiseen ja niitä kohti pyrkimiseen.

Prosessi

Coaching-prosessi kestää yleensä 12 kertaa ja valmentaja ja valmennettava tapaavat sen aikana 1 - 3 viikon välein tilanteesta riippuen. Coachausta voidaan järjestää myös lyhempinä jaksoina, esimerkiksi kuuden kerran valmennuksena. Coachaus vaatii kuitenkin aina useamman tapaamiskerran, jotta tuloksia on mahdollista saada.

Coachaus voi tapahtua joko asiakkaan tiloissa, ulkona luonnossa, verkkotapaamisen kautta tai valmentajan tiloissa tarpeen mukaan. 

Käytän itse coachingissa myös positiivisen psykologian työkaluja, sillä ne tukevat erinomaisesti valmennusprosessia.

Hinnoittelu

Hinnoittelu riippuu siitä, onko kyseessä ryhmä- vai yksilövalmennus ja mikä on sovittujen tapaamiskertojen määrä. 

Yksilövalmennuksen tunti maksaa maksaa 120 euroa + alv 24 %, jolloin 12 kerran valmennus maksaa 1440 euroa + alv 24 % ja kuuden kerran valmennus 720 euroa + alv 24 %.

Ryhmävalmennuksen hinta on 300 euroa + alv 24 %. Ensimmäinen valmennuskerta on pituudeltaan poikkeuksellisesti 2 tuntia (maksetaan vain tunnista). Ryhmävalmennuksillekin suosittelen minimissään kuutta tapaamiskertaa.

Coach

Brain-based Coach ja ratkaisukeskeinen valmentaja, Positive Psychology Practitioner, positiivisen vuorovaikutuksen kouluttaja, mindfulness CFM® -ohjaaja Viena Loire-Pohjakallio

Sessioilla oli minulle suuri merkitys muuttuneessa elämäntilanteessani. Opin keskustelujen aikana näkemään omia vahvuuksiani ja oivalsin, miten voin hyödyntää niitä niin työssä kuin muussakin elämässä.

Asiakas

Mitä valmennuksestani on sanottu:

"Paras mahdollinen coachaus tässä tilanteessa."

"Minulle yhteisessä matkassa oli tärkeintä se, että sain avullasi työstettyä elämäni tärkeitä asioista ja suunniteltua tulevaa. Sessioiden aikana aloin luottamaan siihen, että pystyn saavuttamaan itselleni asettamia tavoitteita ja pystyn menemään elämässä eteenpäin. Sinulle oli helppo puhua, koska sinulla on todella läsnäoleva ja lempeä tapa keskustella asioista ja kysyä oikeanlaisia kysymyksiä. Sait minut tuntemaan itseni tärkeäksi."

"Kiitos, Viena! On mahtavaa työskennellä ammattilaisen kanssa."

"Olen kyllä niin iloinen, että sain sinut coachiksi ❤ "


Jos haluat tavata minua ja jutella coachingin sopivuudesta sinulle tai yrityksellesi, tällainen tapaamiskerta on aina ilmainen. Varaa keskusteluaika joko sähköpostitse viena@tietoisesti.fi tai soita 045 1333 699. Olen täällä sinun tai teidän tavoitteitanne ja onnistumisianne varten 😊!