Etäkoulutus: Johdatus mindfulnessiin -kurssi

Seuraavan etäkurssin ajankohta ei ole tiedossa.

Lämmin kiitos upeasta ja lämminhenkisestä kurssista. Pidin paljon rauhallisesta, lempeästä ja ja hyväksyvästä ohjaustavastasi.

Jos koet, että elämäsi on muuttunut kiireiseksi suorittamiseksi tai elämässäsi on paljon muita haasteita, joiden takia onnellisia hetkiä on yhä vähemmän, tervetuloa tälle kurssille löytämään tietoisen läsnäolon rauhoittava voima! Kuten yllä oleva asiakaspalautekin kertoo, tämä kurssi on hyväksyvä, hyvinvointiasi lisäävä ja lämminhenkinen. Saat tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet eli ainutlaatuisena ja arvokkaana itsenäsi, riippumatta siitä millaisessa tilanteessa elämäsi juuri nyt on tai kuinka väsynyt olet. 

Nykypäivän hektinen työelämä ja usein myös kiireinen vapaa-aika aiheuttavat meille helposti stressiä ja ahdistuksen tunnetta. Tuntuu, että mikään ei riitä ja riittävään palautumiseen ei ole aikaa, eikä aina voimiakaan. Tietoinen läsnäolo tuo sinut takaisin perusasioiden äärelle, hiljentymiseen ja läsnöoloon. Se auttaa tunnistamaan omat tunnetilat ja ajatukset, suhtautumaan niihin arvostelematta, sekä osoittaa kuinka voit yksinkertaisilla, mutta perustavanlaatuisilla muutoksilla saada omat voimavarasi palautumaan ja elää enemmän tässä hetkessä. Lukuisat tutkimustulokset kertovat mindfulnessin merkittävistä terveyshyödyistä, kuten stressin ja stressiperäisten sairauksien lievittymissä, kortisolitasojen alenemisesta, immuunipuolustuksen paranemisesta sekä oppimisen ja muistin tehostumisesta. Voit lukea lisää mindfulnessista täältä

Neljän kerran Johdatus mindfulnessiin -etäkurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat tutustua mindfulnessiin tai olet sitä jo hieman kokeillut. Saat hyvät lähtökohdat omaehtoiseen mindfulnessin harjoittamiseen kurssin jälkeen ja joukon yksinkertaisia, mutta tehokkaita työkaluja itsesi rentouttamiseen, myötätunnon lisäämiseen ja kykyyn palautua ja suojautua stressaavilta kokemuksilta. Kurssilla teemme kaikki yleisimmät meditaatioharjoitteet sekä muita harjoituksia hyväksyvän tietoisen läsnäolon lisäämiseksi elämääsi. Lisäksi käymme läpi tieteellistä taustaa mindfulnessin vaikutuksista aivoihimme, terveyteemme ja hyvinvointiimme. 

Kurssi on myös erinomainen aineeton lahjaidea itsellesi tai läheisellesi! 


Kurssin käytännön asiat:

Kurssi pidetään kokonaan etänä eli pääset osallistumaan mistä päin Suomea tahansa. Kurssialustana toimii Zoom-järjestelmä, joka ei vaadi mitään asennuksia eikä erityistä tietokoneosaamista. Kurssiin sisältää neljä kahden tunnin ohjauskertaa, kattavan opiskelumateriaalin sekä jokaisesta kurssikerrasta videoäänitteen, joka on katsottavissa 30 päivän ajan kyseisen kurssikerran päättymisestä. Et siis menetä kurssikertaa, jos joskus et pääsekään osallistumaan varsinaiseen live-koulutukseen. Koulutus ja koulutusmateriaalit ovat suomenkielisiä. Voit kysyä lisätietoja myös suoraan kouluttajalta: viena@tietoisesti.fi

Käsiteltävät aiheet:

1. kerta: keho-mieli -yhteys, aloittelijan mieli ja uteliaisuus 

2. kerta: toiminnan ja olemisen tilat, automaattiohjaus

3. kerta: mindfulnessin merkitys aivojen toimintaan, terveyteen ja hyvinvointiin

4. kerta: irti päästäminen, läsnäolevan hetken hyväksyminen, vastustamisen lopettaminen


Seuraavat kurssit:                                                                            

Seuraavan kurssin ajankohta ei ole tiedossa. Heti, kun on, se päivitetään verkkosivuille. 

Ilmoittautuminen:

Kurssille ilmoittautuminen ja kurssin maksaminen tapahtuvat Holvi-verkkokaupassa klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Hinta:

99,00 euroa (sis. alv 24 %)

Kaverialennus:

Haluatko tuoda ystäväsi mukaan mindfulness-kurssille? Saatte molemmat 10 % alennuksen kurssin hinnasta alennuskoodilla Kaveri. Koodi syötetään ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä Holvi-verkkokaupassa.

Ohjaaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja, Positive Psychology Practitioner, Brain-based Coach Viena Loire-Pohjakallio


Osallistujien kommentteja aiemmilta kursseilta:

"Kiitos tunnista! Sain nukuttua todella hyvin ensimmäiseen kertaa 9 vuoteen."

"Kurssi johdatti mindfulnessin maailmaan ja jo lyhyt harjoittaminen herätti tajuamaan, että tästä on hyötyä. Aion jatkaa."

"Vetäjä miellyttävä ja asiantunteva, empaattinen ja aito ihminen. Kiitos." 

"Matalan kynnyksen kurssi."

"Hyväksyvä ilmapiiri mahdollisti omien aitojen tunteiden ja tunnelmien tarkastelun. Istumameditaatio antoi uskoa, että kyllä se vaeltava mielikin rauhoittuu, kun sitä harjoittelee."

"Kiitos sinulle järjestäjä. Aistin sinusta aitoa tunnetta ja herkkyyttä. Auttoi laskemaan oman suojamuurin."

"Hyviä arjen esimerkkejä."

"Viena on loistava kouluttaja/harjoittaja, joka huokuu rauhaa, hyvää oloa ja onnellisuutta."

"Saat jollain ihmeen tavalla aina vilkkaana juoksevat ajatukseni rauhoittumaan ja keskittymään siihen hetkeen."