Mindfulness-jatkokurssi, Tikkurila

Lämmin kiitos upeasta ja lämminhenkisestä kurssista. Pidin paljon rauhallisesta, lempeästä ja ja hyväksyvästä ohjaustavastasi.

Olet jo aiemmin meditoinut jonkin verran, mutta omaehtoinen harjoittaminen on kuitenkin jäänyt arjen kiireen jalkoihin. Muistat ehkä kuinka hyvältä tuntui rauhoittua ottamaan aikaa itselle, läsnäololle ja hiljaisuudelle. Kaipaat ehkä pientä pukkausta ja uutta ohjausta, että pääset taas vauhtiin, mahdollisesti myös ryhmän tukea. Lämpimästi tervetuloa tälle kurssille! Löydetään yhdessä uusi alku hyväksyvän tietoisen läsnäolon voimistavaan maailmaan. Kurssi sopii myös erinomaisesti jatkoksi Johdatus mindfulnessiin -kurssille, sillä siinä käsitellään kokonaan uusia aihealuita henkisen hyvinvointisi lisäämiseksi.

Mindfulness-jatkokurssi tuo sinulle uusia meditaatioita ja uusia työkaluja itsesi rentouttamiseen, myötätunnon ja ilon lisäämiseen sekä kykyyn palautua ja suojautua stressaavilta kokemuksilta. Lähdemme rakentamaan vahvempaa läsnäoloa olemassa olevaan hetkeen ja tietoisuuden voimistamista arjessa. Käymme läpi myös aivojen toimintaa ja sen hyvinvointiin vaikuttavia asioita sekä mindfulnessin vaikutusta aivoihin. Lisäksi perehdymme itsemyötätunnon käsitteeseen ja teemme siihen liittyviä harjoituksia. Nämä kaikki yhdessä antavat sinulle vahvan pohjan jatkaa harjoittamista itseksesi sekä kurssin aikana että erityisesti sen jälkeen.

Kurssi sisältää neljä kahden tunnin ohjauskertaa, opetusmateriaalin, MP3-äänitteet, kotitehtävät sekä kahvi- ja teetarjoilun.

Mindfulness-jatkokurssilla käsiteltävät aiheet:

1. kerta: itsemyötätunnon perusteet

2. kerta: "minääminen", ego vs tietoisuus

3. kerta: stressi ja sen lievitys 

4. kerta: ilo ja onnellisuus


Aika:

Koronavirustilanteen takia seuraava kurssiajankohta ei ole tiedossa. Kurssi toteutetaan heti, kun se turvallisesti voidaan pitää. 


llmoittautuminen

Kurssille ilmoittautuminen ja ja kurssin maksaminen tapahtuvat Holvi-verkkokaupassa. Kun seuraavan koulutuksen ajankohta selviää, tulee tähän kohtaan suora linkki verkkokauppaan. Jos haluat maksaa osissa, ota yhteyttä info@tietoisesti.fi.


Paikka:

Kurssi järjestetään Movement Fysioksen tiloissa Tikkurilan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta, osoitteessa Kielotie 5 B, 01300 Vantaa. Löydät sivun lopusta karttalinkin kurssipaikkaan.

Omalla autolla saapuville löytyy 2 maksutonta asiakaspysäköintipaikkaa aivan rakennuksen sisäänkäynnin edestä. Rakennuksen takaa, tasanteelta, löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja (ensimmäinen tunti veloituksetta). HUOM! Pysäköintipaikoille ajo Silkkitehtaantien kautta.

Tilassa on valmiina harjoitusmatot, meditaatiotyynyt ja viltit. Pukeudu lämpimiin ja rentoihin vaatteisiin, unohtamatta villasukkia. Jos haluat, voit ottaa myös muistiinpanovälineet mukaan.


Hinta

129,00 euroa (sis. alv 24 %)

Kaverialennus:

Olisiko mukavampi osallistua kurssille yhdessä ystävän kanssa? Saatte molemmat 10 % alennuksen kurssin hinnasta alennuskoodilla Kaveri. Koodi syötetään ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä Holvi-verkkokaupassa.

Ohjaaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja, Positive Psychology Practitioner Viena Loire-Pohjakallio


Osallistujien kommentteja aiemmilta kursseilta:

""Kiitos tunnista! Sain nukuttua todella hyvin ensimmäiseen kertaa 9 vuoteen."

"Kurssi johdatti mindfulnessin maailmaan ja jo lyhyt harjoittaminen herätti tajuamaan, että tästä on hyötyä. Aion jatkaa."

"Hyväksyvä ilmapiiri mahdollisti omien aitojen tunteiden ja tunnelmien tarkastelun. Istumameditaatio antoi uskoa, että kyllä se vaeltava mielikin rauhoittuu, kun sitä harjoittelee."

"Kiitos sinulle järjestäjä. Aistin sinusta aitoa tunnetta ja herkkyyttä. Auttoi laskemaan oman suojamuurin."

"Hyviä arjen esimerkkejä."

"Saat jollain ihmeen tavalla aina vilkkaana juoksevat ajatukseni rauhoittumaan ja keskittymään siihen hetkeen."


Karttalinkki

Karttalinkki Movement Fysioksen tiloihin, Kielotie 5 B, Tikkurila, Vantaa.