Mindfulness-kokeilutunti, Tikkurila

Helposti kokeilemaan


Tietoisesti järjestää silloin tällöin mindfulness-kokeilutunteja, jotka on tarkoitettu sinulle, jota kiinnostaa mindfulness eli tietoinen läsnäolo, mutta et ole sitä vielä tullut kokeilleeksi. Jos kaipaat enemmän läsnäoloa ja iloa sekä vähemmän stressiä elämääsi, tämä on loistava tilaisuus tulla tutustumaan mindfulnessin ja hiljentymisen voimaan lähes ilmaiseksi. Kokeilutunnin hinta on vain 5 euroa. Olet yhtä lailla tervetullut kokeilutunnille, vaikka olisit mindfulnessia aiemmin harjoittanutkin tai teet niin koko ajan.


Ohjaajana toimii Mindfulness CFM® -ohjaaja Viena Loire-Pohjakallio. Et tarvitse kokeilutunnille mukaan mitään muuta kuin itsesi pukeutuneena rentoihin, joustaviin vaatteisiin. Viena kertoo tunnin aluksi mindfulnessista ja sen tieteellisesti laajasti todistetuista hyvinvointiimme vaikuttavista elementeistä, jonka jälkeen tehdään kaksi erilaista ja lempeää mindfulness-harjoitusta. Voit lukea lisää mindfulnessin aloittamisesta oheisesta blogi-kirjoituksesta: https://www.tietoisesti.fi/l/kuinka-aloittaa-mindfulness/


Voit lunastaa oman paikkasi haluamallesi kokeilutunnille maksamalla 5 euron osallistumismaksun alla olevien linkkien kautta Holvi-verkkokaupassa. Ilmoittautuminen on sitova, eikä rahoja palauteta, jos et pääsekään tulemaan valitsemanasi ajankohtana. Voit kuitenkin halutessasi siirtää tai lahjoittaa paikkasi ystävällesi.


Aika:

Seuraavat mindfulness-kokeilutunnit järjestetään:

keskiviikkona 26.2.2020 klo 18.00 - 19.00 ja 

tiistaina 3.3.2020 klo 18.00 - 19.00 

Tämän jälkeen seuraavat kokeilutunnit pidetään syksyllä 2020.


Ilmoittautuminen

Kokeilutunnille ilmoittautuminen ja sen maksaminen tapahtuvat oheisen linkin kautta Holvi-verkkokaupassa. Valitse haluamasi ajankohdan linkki. 

Ilmoittaudu 26.2. kokeilutunnille tästä

Ilmoittaudu 3.3. kokeilutunnille tästä


Paikka:

Kokeilutunnit järjestetään Movement Fysioksen tiloissa Tikkurilan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta, osoitteessa Kielotie 5 B (2. krs), 01300 Vantaa. Löydät sivun lopusta karttalinkin kurssipaikkaan.

Omalla autolla saapuville löytyy 2 maksutonta asiakaspysäköintipaikkaa. Rakennuksen takaa, tasanteelta, löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja (ensimmäinen tunti veloituksetta). HUOM! Pysäköintipaikoille ajo Silkkitehtaantien kautta.

Tilassa on valmiina harjoitusmatot, meditaatiotyynyt ja viltit. Pukeudu rentoihin vaatteisiin.


Karttalinkki

Karttalinkki Movement Fysioksen tiloihin, Kielotie 5 B, Tikkurila, Vantaa.