Mindfulnessia kotisohvalla

Be happy in the moment, that's enough. Each moment is all we need, not more.

- Mother Teresa

Haluaisitko kerran viikossa hiljentyä lataamaan akkujasi? 

Asettua paikallesi, päästää tunniksi irti suorittamisesta, kiireestä ja paineesta? Antaa tunnin vain itsellesi, omalle läsnäolollesi, lempeydelle itseäsi kohtaan?

Kerran viikossa, tiistai-iltaisin klo 19.00 - 20.00, ohjaan Zoomin kautta yhden tunnin ajan tietoisen läsnäolon harjoitteita suoraan kotisohvallesi. Teemme tänä aikana kaksi meditaatiota, joista toinen on yleensä kehomeditaatio. Lisäksi puhun lyhyesti jostain henkistä hyvinvointiamme lisäävästä teemasta. Nyt olemme esimerkiksi käsitelleet resilienssiä useista eri näkökulmista. Harjoitteet ovat jokaisella kerralla hieman erilaisia. 

Jokainen kerta on itsenäinen kokonaisuutensa eli voit milloin tahansa osallistua tunneille. Tyypillisesti osallistujat vaihtelevat elämäntilanteensa mukaan. Aina ei ehdi mukaan ja välillä hiljentymistä tarvitsee enemmän kuin toisina aikoina. Et tarvitse aiempaa kokemusta mindfulnessista, ohjaan harjoitteet niin, että pääset varmasti mukaan.

Olet lämpimästi tervetullut keskittymään hetkeksi vain omaan hyvinvointiisi ❤️!

Miten pääsen mukaan ja voinko ostaa tämän lahjaksi toiselle?

Voit ostaa haluamasi määrän tunteja, 1 - 10 kappaletta, kulloinkin voimassa olevalle kaudelle. Nyt tunteja voi ostaa kevätkaudelle 2022. Näin pääset osallistumaan tunneille niinä tiistai-iltoina, kun se sinulle parhaiten sopii. Et joudu maksamaan yhtään ylimääräistä, jos et kaikille tunneille pääsisikään. 

Tunnille pääset mukaan Zoom-linkin kautta, jonka saat pdf-liitteessä oston yhteydessä * (katso sivun lopusta lisätietoja), ja voit tehdä harjoitteet omalta kotisohvaltasi tai muusta itsellesi sopivasta paikasta käsin. Zoom toimii niin puhelimessasi kuin tietokoneellasi. **

Voit ostaa tunnit myös lahjaksi toiselle henkilölle. Tällöin yksinkertaisesti välitä eteenpäin saamasi PDF-liite lahjan saajalle tai tulosta se, ja paketoi kauniiseen pakettiin. Paketin ostajan ja käyttäjän ei siis tarvitse olla sama henkilö.

Pystyt verkkokaupasta ostamaan haluamasi tuntipaketin. 

Klikkaamalla tästä linkistä, pääset verkkokauppaani tekemään oston.

Hinta?

Yksi kerta maksaa aina 10 euroa (sis. ALV 24 %). Jos ostat kymmenen kerran paketin, sen hinta on 90 euroa, ja viiden kerran paketin hinta on 45 euroa. 

Haluaisitko tulla kokeilemaan yhden kerran?

Tervetuloa! Voit lunastaa verkkokaupasta yhden ilmaisen kokeilukerran, jolla pääset osallistumaan haluamasi päivänä. Kokeilukerta on käytettävissä yhden kerran ja koskee vain uusia asiakkaita.


Tuntien käytännön asiat:

  • Tunnit pidetään Zoom-järjestelmän kautta, joka ei vaadi erityistä tietokoneosaamista. Pääset linkin avulla osallistumaan suoraan omalta kotisohvaltasi.

  • Sinun ei tarvitse missään vaiheessa laittaa kameraa tai mikrofonia päälle, vaan saat olla täysin rauhassa juuri siellä missä oletkin. 

  • Pukeudu rentoihin vaatteisiin, joissa on hyvä olla, ja jotka ovat riittävän lämpimät, ettei harjoitusten aikana tule kylmä.

  • Toinen mindfulness-harjoituksista on yleensä kehomeditaatio, jonka optimaalisin tekotapa on pitkällään ollen joko esimerkiksi jumppa-/joogamatolla tai sängyllä/sohvalla. Yritä siis mahdollisuuksien mukaan asettua jo alun perin sellaiseen paikkaan, jossa/josta pääset myös asettumaan helposti pitkällesi. Jos pitkälleen meno ei ole mahdollista, niin kehomeditaation pystyy kyllä tekemään hyvin myös istuen.

  • Varaa mukaan myös tyynyjä tai muuta pehmeää, kuten viltti, joilla voit tukea itseäsi erilaisten istumameditaatioiden aikana, jos haluat tehdä ne esimerkiksi jumppa-/joogamatolla ollen. Toki istuminen ihan tavallisella tuolilla tai sohvalla toimii aivan yhtä hyvin.

Ohjaaja

Kokenut Mindfulness CFM® -ohjaaja, Positive Psychology Practitioner, Brain-based Coach, CWH-kouluttaja Viena Loire-Pohjakallio. Voit kysyä lisätietoja myös suoraan minulta: viena@tietoisesti.fi


Mitä mindfulness-illoista ja ohjauksestani on sanottu?

"Lämmin kiitos ihanista Mindfulness-illoista, ne ovat tuoneet palautumista ja voimavaroja kiireiseen syksyyn. Läpikäytyjen teemojen myötä olen pysähtynyt uudestaan tärkeiden asioiden äärelle, syventynyt pohtimaan, miten voisin lisätä aktiivisesti hyvinvointia arjessa. Olen pitänyt siitä, että olen voinut osallistua juuri sellaisena kuin sillä hetkellä kotioloissa olen. Meditaatiot ovat rauhoittaneet minut kohti parempaa unta. Kuten ennenkin, olen pitänyt rauhallisesta ja lempeästä tavastasi kertoa asioita."

"Aurinkoinen, innostunut ja asiaasi paneutunut otteesi on ihana tuossa alun teemaosuudessasi. Valitsemasi teemat koskettavat tavalla tai toisella joka kerta eli ovat inhimillisesti hyvin saavutettavia jokaiselle. Meditaatioissa aistii rauhan, joka tarttuu."

"Illat ovat toimineet vallan hyvin. Antaneet ihanan rauhoittumishetken päivän päätteeksi. Jo pelkkä äänesi vaivuttaa minut rentouden tilaan."

"Viena on loistava kouluttaja/harjoittaja, joka huokuu rauhaa, hyvää oloa ja onnellisuutta." 

"Saat jollain ihmeen tavalla aina vilkkaana juoksevat ajatukseni rauhoittumaan ja keskittymään siihen hetkeen."

"Kiitos sinulle järjestäjä. Aistin sinusta aitoa tunnetta ja herkkyyttä. Auttoi laskemaan oman suojamuurin."

"Lämmin kiitos upeasta ja lämminhenkisestä kurssista. Pidin paljon rauhallisesta, lempeästä ja ja hyväksyvästä ohjaustavastasi." 

 

Tietoisesta läsnäolosta

Olemme usein niin kiireisiä, ettemme huomaa mitä mitä meissä itsessämme tapahtuu, saati mitä ympäristössämme tapahtuu. Meillä on kiire suorittaa päivittäisiä tehtäviämme ja olemme uppoutuneita omiin ajatuksiimme. Siirrymme helposti autopilotille ilman tietoista ajattelua.

Mindfulness eli tietoinen läsnöolo auttaa sinua olemaan enemmän läsnä omassa elämässäsi. Sillä on tutkitusti merkittäviä fyysisiä ja psyykkisiä terveyshyötyjä ja se lisää tyytyväisyyttä elämää kohtaan. Mindfulness auttaa vähentämään stressiä, ärtymystä ja jopa kipuja sekä lisäämään myötätuntoa, itsensä toteuttamista ja positiivisia tunteita.

Mindfulness on myös merkittävä mielen harjoitusohjelma, jolla lisäät niin aivoterveyttäsi kuin kykyäsi hahmottaa asioita laajemmasta perspektiivistä. Voit lukea mindfulnessista lisää täältä.


* PDF-liite, jossa linkki tunnille

Maksun jälkeen järjestelmä palauttaa sinut Holvi-verkkokaupan ostonvahvistussivulle. Sen alareunasta löydät linkin, josta voit ladata PDF:n, josta löytyvät sekä Zoom-linkki että tarkemmat ohjeet tunnille. Latauslinkki löytyy myös tilausvahvistuksesta, jonka saat sähköpostiisi heti oston jälkeen. Voit siis ladata PDF-liitteen kahta reittiä. Tilausvahvistuksen linkki on ladattavissa vain kolme kertaa, joten tallenna PDF-liite hyvään talteen, jotta pääset sen avulla varmasti tunnille mukaan.  

** Zoom-asennus

Jos et ole aiemmin käyttänyt Zoomia, sen tarvitsema ohjelma täytyy asentaa koneellesi tai puhelimeesi. Ohjelma on ilmainen ja asennus tapahtuu nopeasti, helposti ja lähes automaattisesti. Kun painat saamaasi mindfulness-linkkiä, koneesi ilmoittaa, että se asentaa vaaditun ohjelman. Ohjelman asennuksen jälkeen klikkaa saamaasi linkkiä uudestaan, jotta pääset itse tilaisuuteen mukaan. 


Kevätkauden 2022 tuntien ajankohdat (aina tiistaisin klo 19.00 - 20.00):

Tammikuu: 11.1. / 18.1. / 25.1. 

Helmikuu: 1.2. / 8.2. / 15.2.  (Huom! tiistaina 22.2. ei ole tuntia)

Maaliskuu: 1.3. / 8.3. / 15.3. / 22.3. / 29.3.

Huhtikuu: 5.4. / 12.4. / 19.4. / 26.4.

Toukokuu: 3.5. / 10.5. / 17.5. / 24.5.


Klikkaamalla tästä linkistä, pääset verkkokauppaani tekemään oston.


Psst! Pyydä muitakin perheenjäseniä mukaan mindfulness-tunnille. Se on sallittua ❤️.