Verkkokurssit

Positiiviset verkkokurssit

Innostavat, oivalluttavat ja tieteeseen perustuvat

Tietoisesti-verkkokursseja on tällä hetkellä tarjolla positiiviseen psykologiaan ja myöhemmin tänä vuonna myös mindfulnessiin liittyen. Näiden jälkeen on vuorossa positiiviseen johtamiseen liittyvät verkkokurssit.

Verkkokurssit pyörivät Teachable-alustalla, jonka pääsivulle pääset suoraan alla olevasta painikkeesta

(Painike päivitetään lähipäivinä)

tai alla olevien kurssiesittelyiden linkeistä. Kun olet kerran maksanut kurssin, se on käytössäsi alustalla niin kauan, kun kurssi on ylipäätään olemassa. Saat siis automaattisesti käyttöösi myös kaikki tulevat päivitykset kurssiin liittyen. Kurssille ostaminen ja sen maksaminen tapahtuvat turvallisesti Teachable-alustalla.


Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi

Tämä on laaja positiivisen psykologian kurssi, joka sisältää yhdeksän erillistä moduulia. Positiivinen psykologia tutkii sitä, mikä tekee elämästä elämisen arvoista niin yksilötasolla kuin yhteiskunnallisestikin. Kurssin aikana käsitellään ihmisen hyvinvointia ja voimavaroja vahvistavia tekijöitä monipuolisesti ja innostusta herättävästi. 

Jos haluat vahvistaa omia vahvuuksiasi, lisätä merkityksellisyyden kokemusta, tukea jaksamistasi, laajentaa merkittävästi omaa näkökulmaasi hyvinvointiin liittyen ja löytää uusia keinoja lisätä onnellisuutta, innostuneisuutta ja jopa kukoistusta elämääsi, tämä kurssi on sinua varten.  

Lue lisää: (linkki päivitetään kesän -21 aikana)

Hinta: 199,- euroa (sis. alv 24 %)

Johdatus positiiviseen psykologiaan 

Tämä on ensimmäinen moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista. 

Tämä kurssi toimii aloituksena positiivisen psykologian ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Tällä kurssilla tutustumme hieman psykologian historiaan, positiivisen psykologian aikakauden alkamiseen, siihen mitä positiivinen psykologia ylipäätään on, kognitiivisiin vinoumiin ja positiivisen psykologian interventioihin.

Lue lisää: (linkki päivitetään lähipäivinä)

Hinta: 29,- euroa (sis. alv 24 %)

                                                      Positiiviset tunteet

Tämä on toinen moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista.

Tällä kurssilla astumme tunteiden maailmaan. Mikä on tunteiden merkitys ja miksi meillä on tunteita? Miten tunteet vaikuttavat hyvinvointiimme? Miten voimme lisätä positiivisia tunteita luonnollisesti ja kestävästi? Miksi esimerkiksi kiitollisuus on tärkeää? 

Käymme läpi myös tunneälyä ja tunneketteryyttä sekä niiden merkitystä hyvässä ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa sekä oman ajattelun joustavuudessa.

Lue lisää: (linkki päivitetään lähipäivinä)

Hinta: 29,- euroa (sis. alv 24 %)

Uppoutuminen

Tämä on kolmas moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista.

Uppoutumisen osa-alueella sukellamme flow-kokemukseen: miten lisätä sitä ja mitä flow ylipäätään on? Miksi siitä puhutaan niin paljon? Käsittelemme myös työnimua, sen merkitystä hyvässä työelämässä ja miten sitä voi lisätä omaan työpäivään. 

Lisäksi käymme läpi, mitä tietoinen läsnäolo tarkoittaa.  Mitä terveysvaikutuksia sillä on ja miksi se on niin tärkeää kaikessa mitä teemme? Mikä ero on tekemisen ja olemisen mielentiloilla? Kurssiin kuuluu myös mindfulness-harjoitus.

Lue lisää: (linkki päivitetään lähipäivinä)

Hinta: 29,- euroa (sis. alv 24 %)


Luonteenvahvuudet

Tämä on neljäs moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista.

Meillä kaikilla on täysin yksilöllinen luonteenvahvuuksien jakauma. Omien luonteenvahvuuksien tunnistaminen on innostavaa ja avartavaa.  Omien vahvuuksien käyttäminen on yhdistetty esimerkiksi tehokkaampaan tavoitteisiin pääsemiseen, parempaan suoriutumiseen työelämässä, vähäisempiin stressin ja ahdistuneisuuden kokemuksiin, vahvempaan hyvinvointiin ja suurempaan määrään positiivisia tunteita.

Tällä kurssilla käymme läpi mitä luonteenvahvuuksia juuri sinulla on ja miten niitä voi vahvistaa ja käyttää enemmän. 

Lue lisää: (linkki päivitetään kesän -21 aikana)

Hinta 29,- euroa (sis. alv 24 %)


Ihmissuhteet

Tämä on viides moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista.

Hyvien ihmissuhteiden merkitys on meille kirjaimellisesti elintärkeä. Yksittäisenä osa-alueena ne ovat suurin hyvinvointiimme vaikuttava asia. Kuinka voimme siis huolehtia niistä paremmin? 

Tutustumme kurssilla sosiaalisten tunteiden ja rakkauden merkitykseen laajasti. Lisäksi käymme läpi rakentavan kommunikoinnin mallin, joka toimii yhtä niin työelämässä kuin yksityiselämässä. 

Kohteletko ihmissuhteitasi niiden arvoisesti?

Lue lisää: (linkki päivitetään kesän -21 aikana)

Hinta: 29,- euroa (sis. alv 24 %) 

Merkitys

Tämä on kuudes moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista.

Voimmeko olla tyytyväisiä ja hyvinvoivia ilman, että kasvamme ja kehitymme ihmisenä?​ Mikä on elämämme tarkoitus ja merkitys, entä mitkä ovat minun henkilökohtaiset arvoni? Tällä kurssilla olemme suurten asioiden äärellä ja tutustumme merkityksen käsitteeseen sekä positiivisen psykologian tieteen kautta että henkilökohtaisella tasolla.

Lue lisää: (linkki päivitetään kesän -21 aikana)

Hinta: 29,- euroa (sis. alv 24 %)

Aikaansaaminen

Tämä on seitsemäs moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista.

Aikaansaaminen on paljon laajempi käsite kuin yleensä ajattelemme ja siihen vaikuttaa moni asia. Tässä moduulissa tutustumme tavoitteisiin, motivaatioon, kasvun asenteeseen, sisuun ja sinnikkyyteen sekä tapojen voimaan.

Olisiko sinun supervoimasi aikaansaaminen?

Lue lisää: (linkki päivitetään kesän -21 aikana)

Hinta: 29,- euroa (sis. alv 24 %)  

Elinvoimaisuus

Tämä on kahdeksas moduuli Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssista. 

Tässä moduulissa keskitymme siihen mikä tekee aivoistamme elinvoimaiset. Käymme läpi mielemme terveyteen vaikuttavia psykologisia ja fysiologisia tarpeita sekä ravinnon ja suoliston merkitystä, liikunnan, stressin ja unen merkitystä aivoillemme. Tällä kaikella on valtava merkitys meidän kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillemme.

Lue lisää: (linkki päivitetään kesän -21 aikana)  

Hinta: 29,- euroa (sis. alv 24 %)