Tietoista läsnäoloa ja itsemyötätuntoluentoja yrityksille

Viena on loistava kouluttaja/harjoittaja, joka huokuu rauhaa, hyvää oloa ja onnellisuutta.

Nykypäivän hektinen työelämä ja usein myös kiireinen vapaa-aika aiheuttavat meille helposti stressiä ja ahdistuksen tunnetta. Tuntuu, että mikään ei riitä ja riittävään palautumiseen ei ole aikaa, eikä aina voimiakaan. Tietoinen läsnäolo tuo meidät takaisin perusasioiden äärelle, hiljentymiseen ja läsnöoloon. Se auttaa tunnistamaan omia tunnetiloja ja ajatuksia sekä suhtautumaan niihin arvostelematta. Pienillä, mutta perustavanlaatuisilla muutoksilla on mahdollista saada voimavaroja palautumaan ja elää enemmän tässä hetkessä. Lukuisat tutkimustulokset kertovat mindfulnessin merkittävistä terveyshyödyistä, kuten stressin ja stressiperäisten sairauksien lievittymissä, kortisolitasojen alenemisesta, immuunipuolustuksen paranemisesta sekä oppimisen ja muistin tehostumisesta.

Haluaisitko tarjota yrityksesi työntekijöille mahdollisuuden tutustua tietoiseen läsnäoloon ja sen täysin luonnollisiin stressinpurkukeinoihin? Olen tehnyt laajasti erilaisia mindfulness- ja itsemyötätuntotilaisuuksia yrityksen kanssa. Alla on niistä muutama esimerkki:

  • Mindfulness-luennon ja -harjoitusten yhdistelmä työhyvinvointipäivään
  • Itsemyötätuntoluennon ja - harjoitusten yhdistelmä työhyvinvointipäivään
  • Mindfulness-teemapäivä luonnon keskellä
  • Kerran viikossa puolen tunnin mittainen mindfulness-aamu, jossa lyhyt henkisen hyvinvoinnin aiheeseen liittyvä alustus ja 20 minuutin mittainen mindfulness-harjoitus.
  • Lyhyt kurssi mindfulnessista halukkaille, esimerkiksi neljä kertaa.


Räätälöin tarvittaessa juuri teidän tarpeesiinne sopivan kokonaisuuden. 

Mahdollisia luennon aiheita, joita voidaan hyvin myös yhdistää laajemmiksi kokonaisuuksiksi, ovat esimerkiksi: keho-mieli -yhteys, aloittelijan mieli ja uteliaisuus, toiminnan ja olemisen tilat, automaattiohjaus sekä mindfulnessin merkitys aivojen toimintaan, terveyteen ja hyvinvointiin.

Voit lukea lisää mindfulnessista täältä.

Myös positiivisen psykologian eri aiheita voi yhdistää työhyvinvointipäiviin erilaisina luentoina ja harjoituksina. Voit lukea näistä vaihtoehdoista enemmän täältä.


Hinnoittelu:

Mindfulness-tilaisuudet laskutetaan tuntihinnalla 120 euroa/tunti + ALV 24 %.  

Jos räätälöin tilaisuuden teidän tarpeidenne mukaisesti, laskutan suunnittelutyöhön käytettävän ajan erikseen. 

Osallistujien maksimimäärä on 30. Jos osallistujia on enemmän, ota yhteyttä erillisistä tarjousta varten.

Paikka:

Koulutus järjestetään asiakkaan tiloissa tai hänen osoittamassaan paikassa. Matkakuluja ei veloiteta pääkaupunkiseudun sisällä. Koulutus on mahdollista järjestää myös Zoom-kokousalustalla.

Kouluttaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja, Positive Psychology Practitioner, Brain-based Coach, CWH-kouluttaja Viena Loire-Pohjakallio 

Positiivinen takuu:

Jos ette jostain syystä ole tyytyväisiä koulutuksen antiin, en laskuta siitä mitään. Haluan tarjota vain erinomaisia koulutuksia ja siksi uskallan antaa tämän takuun.