Coaching

Jos olet kiinnostunut coaching-palvelusta yrityksesi työntekijöille, katso lisää tästä linkistä: "Coaching yritysten työntekijöille". 

Yhdessä kohti tavoitteitasi

Coaching eli valmennus on luottamuksellinen kumppanuussuhde valmentajan ja valmennettavan välillä. Coaching voi auttaa sinua, jos etsit vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat minun vahvuuteni? Kuinka löydän oman potentiaalini? Miten voisin kehittyä työssäni? Mitä todella haluan? Mikä on lopulta tärkeää elämässäni? Mihin minun pitäisi nyt keskittyä? Coaching on eteenpäin suuntautuva prosessi, jossa auttaa sinua ratkaisukeskeisesti, motivoivasti, kestävästi ja myönteisesti pääsemään tavoitteisiisi. Valmentaja ei koskaan anna sinulle valmiita vastauksia, sillä sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija ja tässä prosessissa on kyse sinusta ja sinun tavoitteistasi. Coachilla on kuitenkin käytössään työkalupakki, jonka avulla hän kysyy oikeita kysymyksiä, auttaa sinua oivaltamaan uusia näkökulmia, tukee vahvuuksiasi, rohkaisee itsetutkiskeluun ja kohtaa sinut läsnäollen ja kuunnellen. Tulet hämmästymaan sitä, mitkä voimavarat ja viisaus sisältäsi löytyvätkään!

Coaching on kumppanuutta ajattelua herättävässä ja luovassa prosessissa, joka inspiroi asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen, usein löytäen aiemmin hyödyntämättömiä mielikuvituksen, tuottavuuden ja johtajuuden lähteitä.

ICF - International Coach Federation

Coaching sopii niin ryhmille kuin yksilöillekin. Voit varata henkilökohtaisen coachauksen tai ryhmäcoachauksen esimerkiksi työyhteisöösi.

Prosessi

Coaching-prosessi kestää yleensä 12 kertaa ja valmentaja ja valmennettava tapaavat sen aikana 1 - 3 viikon välein tilanteesta riippuen. Coachausta voidaan järjestää myös lyhempinä jaksoina, esimerkiksi kuuden kerran valmennuksena. Coachaus vaatii kuitenkin aina useamman tapaamiskerran, jotta tuloksia on mahdollista saada.

Coachaus voi tapahtua joko asiakkaan tiloissa, ulkona luonnossa, verkkotapaamisen kautta tai valmentajan tiloissa tarpeen mukaan. 

Hinnoittelu

Yksityishenkilölle yhden tunnin coachaus maksaa 100 euroa (sis. alv 24 %), jolloin kuuden kerran hinnaksi tulee 600 euroa ja 12 kerran valmennukselle 1200 euroa. Ensimmäinen valmennuskerta on pituudeltaan poikkeuksellisesti 2 tuntia (maksetaan vain tunnista). 

Katso yrityshinnoittelu tästä linkistä: "Coaching yritysten työntekijöille".


Jos haluat tavata minua ja jutella coachingin sopivuudesta sinulle tai yrityksellesi, tällainen tapaamiskerta on aina ilmainen. Varaa keskusteluaika joko sähköpostitse viena@tietoisesti.fi tai soita 045 1333 699. Kiitos!