Etäkoulutus: Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi

Seuraava kurssi on alkamassa 10.11.2020! Lue lisää alta. 

Innostava neljän kuukauden matka kokonaisvaltaisen hyvinvointisi puolesta

Positiivisen psykologian kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin etäkoulutus ohjaa sinut oman hyvinvointisi äärelle, ymmärtämään paremmin kuinka laaja käsite psykologinen hyvinvointi on ja miten paljon voitkaan tehdä sen lisäämiseksi. Kurssi sisältää koulutuksen lisäksi laajan itseopiskelumateriaalin, joka jää sinun käyttöösi sekä esimerkkejä ja harjoituksia positiivisen psykologian interventioista. Uskallan luvata, että tällä kurssilla on merkittävä vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja tulet saamaan useita hienoja oivalluksia itsestäsi matkan aikana, joiden merkitys kantaa niin töissä kuin vapaa-ajalla. Jos olet kiinnostunut omien voimavarojesi ja vahvuuksiesi hyödyntämisestä, merkityksen ja onnellisuuden lisäämisestä elämääsi, paremmista ihmissuhteista sekä haluat vahvistaa kykyjäsi vastoinkäymisten ja stressin voittamiseen, olet tulossa oikealle kurssille. 

Kurssi sisältää kahdeksan kahden ja puolen tunnin tunnin Zoomin kautta pidettävää etäkoulutuskertaa eli yhteensä jopa 20 tuntia opetusta, laajan opiskelumateriaalin sekä jokaisesta kurssikerrasta äänitteen, joka on kuunneltavissa 30 päivän ajan kyseisen kurssikerran päättymisestä. Yhden koulutuskerran kesto on 2 h - 2,5 h riippuen hieman aiheesta ja yhteisen keskustelun aktiivisuudesta. 

Koulutus ja varsinaiset koulutusmateriaalit ovat suomenkielisiä. Osa lisämateriaaleista on englanninkielisiä.

Kurssin rakenne:

1. kerta: Johdatus positiiviseen psykologiaan. Kurkistamme niin psykologian kuin positiivisen psykologian historiaan, siihen mitä positiivinen psykologia on ja mitä se ei ole, mitä ovat kognitiiviset vinoumat ja mitä positiivisen psykologian interventiot.

2. kerta: Tunteet ja erityisesti positiiviset tunteet - mikä merkitys niillä on hyvinvointiimme? Käymme läpi myös tunneälyä ja tunneketteryyttä.

3. kerta: Uppoutuminen - miten lisätä flow'ta ja työnimua? Entäpä tietoista läsnäoloa? Ja mitä nämä kaikki oikeastaan ovat?

4. kerta: Vahvuudet - omien luonteenvahvuuksien tunnistaminen ja niiden ymmärtäminen, käyttäminen ja vahvistaminen. 

5. kerta: Ihmissuhteet - miksi ne ovat meille elintärkeitä ja kuinka huolehtia niistä? Mitä ovat sosiaaliset tunteet ja kuinka kommunikoida rakentavasti. Entä ystävällisyys ja rakkaus?

6. kerta: Merkitys - miten lisätä suuremman merkityksen ja tarkoituksen  kokemista elämässäsi? Mitkä ovat arvosi ja mikä on niiden merkitys hyvinvoinnissasi?

7. kerta: Aikaansaaminen - kuinka saada enemmän aikaan säilyttäen hyvän fiiliksen? Tavoitteet, motivaatio, sisu ja sinnikkyys, oikea mindset.

8. kerta: Elinvoimaisuus - kehon ja mielen hyvinvoinnin tärkeys. Ravinnon, suoliston, unen, levon, liikunnan ja stressin vaikutukset pähkinänkuoressa.

Lue lisää käsiteltävistä aihealueista tästä linkistä. Voit myös kysyä lisätietoja myös suoraan kouluttajalta: viena@tietoisesti.fi 

Seuraavat kurssit: 

Seuraava kurssi alkaa tiistaina 10.11.2020. Kurssipäivä on aina tiistaisin ja kellonaika klo 17.00 - 19.30.  

Kurssipäivät toteutuvat seuraavasti:

10.11.2020 Johdatus positiiviseen psykologiaan

24.11.2020 Positiiviset tunteet

8.12.2020 Uppoutuminen

12.1.2021 Vahvuudet

26.1.2021 Ihmissuhteet

9.2.2021 Merkitys

23.2.2021 Aikaansaaminen

9.3.2021 Elinvoimaisuus

llmoittautuminen

Kurssille ilmoittautuminen ja kurssin maksaminen tapahtuvat Holvi-verkkokaupassa klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Jos haluat maksaa osissa, ota yhteyttä info@tietoisesti.fi

Ilmoittaudu mukaan ja maksa kurssi painamalla tästä linkistä

Paikka:

Kurssi järjestetään etäkoulutuksena Zoom-kokousalustalla. Voit osallistua siihen mistä tahansa ja millä tahansa laitteella. Järjestelmää ei tarvitse erikseen asentaa, riittää, että seuraat koulutuskutsun mukana tulevaa linkkiä.

Hinta:

275,00 euroa (sis. alv 24 %)

Minimiosallistujamäärä:

Kurssin minimiosallistujamäärä on kymmenen henkilöä. Jos tämä ei täyty ja kurssi joudutaan perumaan, siitä tiedotetaan kaikille osallistujille ennen kurssin alkua ja kurssimaksu palautetaan kolmen arkipäivän sisällä. 

Kaverialennus:

Haluatko kulkea tätä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin matkaa yhdessä yhdessä ystäväsi kanssa? Saatte molemmat 10 % alennuksen kurssin hinnasta alennuskoodilla Kaveri. Koodi syötetään ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä Holvi-verkkokaupassa.

Valmentaja:

Positive Psychology Practitioner, Brain-based Coach ja Mindfulness CFM® -ohjaaja Viena Loire-Pohjakallio

Vapaapaikka:

Tarjoan tälle kurssilleni yhden ilmaisen paikan henkilölle, jolle olisi työttömyyden, pitkäaikaissairauden tai muun vastaavan syyn takia taloudellisesti mahdotonta osallistua kurssille, mutta joka kokee tarvitsevansa kurssia oman hyvinvointinsa ja jaksamisensa vahvistamiseksi. Jos haluat hakea vapaapaikkaa, lataa oheinen liite, josta löydät tarkemman ohjeistuksen vapaapaikkahausta. 

10.11.2020 alkavan kurssin vapaapaikkahaku on käynnissä ajalla 9.10. - 3.11.2020