Etäkoulutus: Mindfulness-jatkokurssi 1

Seuraavan jatkokurssin ajankohta ei ole tiedossa. 

Viena on loistava kouluttaja/harjoittaja, joka huokuu rauhaa, hyvää oloa ja onnellisuutta.

Olet jo aiemmin meditoinut jonkin verran, mutta omaehtoinen harjoittaminen on kuitenkin jäänyt arjen kiireen jalkoihin. Muistat ehkä kuinka hyvältä tuntui rauhoittua ottamaan aikaa itselle, läsnäololle ja hiljaisuudelle. Kaipaat ehkä pientä pukkausta ja uutta ohjausta, että pääset taas vauhtiin, mahdollisesti myös ryhmän tukea. Lämpimästi tervetuloa tälle kurssille! Löydetään yhdessä uusi alku hyväksyvän tietoisen läsnäolon voimistavaan maailmaan. Kurssi sopii myös erinomaisesti jatkoksi Johdatus mindfulnessiin -kurssille, sillä siinä käsitellään kokonaan uusia aihealueita jaksamisemme ja henkisen hyvinvointimme lisäämiseksi. 

Lukuisat tutkimustulokset kertovat mindfulnessin merkittävistä terveyshyödyistä, kuten stressin ja stressiperäisten sairauksien lievittymissä, kortisolitasojen alenemisesta, immuunipuolustuksen paranemisesta sekä oppimisen ja muistin tehostumisesta. Voit lukea lisää mindfulnessista täältä.

Mindfulness-jatkokurssi 1 tuo sinulle uusia läsnäoloharjoituksia ja uusia työkaluja itsesi rentouttamiseen, myötätunnon ja ilon lisäämiseen sekä kykyyn palautua ja suojautua stressaavilta kokemuksilta. Lähdemme rakentamaan vahvempaa läsnäoloa olemassa olevaan hetkeen ja tietoisuuden voimistamista arjessa. Käymme läpi myös aivojen toimintaa ja sen hyvinvointiin vaikuttavia asioita sekä mindfulnessin vaikutusta aivoihin. Lisäksi perehdymme itsemyötätunnon käsitteeseen ja teemme siihen liittyviä harjoituksia. Nämä kaikki yhdessä antavat sinulle vahvan pohjan jatkaa harjoittamista itseksesi sekä kurssin aikana että erityisesti sen jälkeen.


Kurssin käytännön asiat:

Kurssi pidetään kokonaan etänä eli pääset osallistumaan mistä päin Suomea tahansa. Kurssialustana toimii Zoom-järjestelmä, joka ei vaadi mitään asennuksia eikä erityistä tietokoneosaamista. Kurssiin sisältää neljä kahden tunnin ohjauskertaa, kattavan opiskelumateriaalin sekä jokaisesta kurssikerrasta videoäänitteen, joka on katsottavissa 30 päivän ajan kyseisen kurssikerran päättymisestä. Et siis menetä kurssikertaa, jos joskus et pääsekään osallistumaan varsinaiseen live-koulutukseen. Koulutus ja koulutusmateriaalit ovat suomenkielisiä. Voit kysyä lisätietoja myös suoraan kouluttajalta: viena@tietoisesti.fi

Mindfulness-jatkokurssilla käsiteltävät aiheet:

1. kerta: itsemyötätunnon perusteet

2. kerta: "minääminen", ego vs tietoisuus

3. kerta: stressi ja sen lievitys 

4. kerta: ilo ja onnellisuus


Seuraavat kurssit:

Seuraavan etäkurssin ajankohta ei ole tiedossa. 


llmoittautuminen


Kurssille ilmoittautuminen ja ja kurssin maksaminen tapahtuvat Holvi-verkkokaupassa. 


Hinta

99,00 euroa (sis. alv 24 %)

Kaverialennus:

Olisiko mukavampi osallistua kurssille yhdessä ystävän kanssa? Saatte molemmat 10 % alennuksen kurssin hinnasta alennuskoodilla Kaveri. Koodi syötetään ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä Holvi-verkkokaupassa.

Ohjaaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja, Positive Psychology Practitioner, Brain-based Coach Viena Loire-Pohjakallio


Osallistujien kommentteja aiemmilta kursseilta:

""Kiitos tunnista! Sain nukuttua todella hyvin ensimmäiseen kertaa 9 vuoteen."

"Kurssi johdatti mindfulnessin maailmaan ja jo lyhyt harjoittaminen herätti tajuamaan, että tästä on hyötyä. Aion jatkaa."

"Hyväksyvä ilmapiiri mahdollisti omien aitojen tunteiden ja tunnelmien tarkastelun. Istumameditaatio antoi uskoa, että kyllä se vaeltava mielikin rauhoittuu, kun sitä harjoittelee."

"Kiitos sinulle järjestäjä. Aistin sinusta aitoa tunnetta ja herkkyyttä. Auttoi laskemaan oman suojamuurin."

"Lämmin kiitos upeasta ja lämminhenkisestä kurssista. Pidin paljon rauhallisesta, lempeästä ja ja hyväksyvästä ohjaustavastasi."  

"Hyviä arjen esimerkkejä."

"Saat jollain ihmeen tavalla aina vilkkaana juoksevat ajatukseni rauhoittumaan ja keskittymään siihen hetkeen."