Mindfulness-retriitti Heinolassa 20.-21.8.2022

Mindfulness on väylä ystävystyä itsemme ja kokemustemme kanssa.

- Jon Kabat-Zinn

Tervetuloa hiljentymään mindfulness-retriittiin Nynäsin kartanoon Heinolaan


Elokuussa, kesän vielä ollessa kauneimmillaan, rauhoitumme ja hiljennymme viikonlopuksi Nynäsin kauniissa kartatomiljöössä Heinolassa. Mindfulness-retriitin runko rakentuu erilaisten mindfulness-harjoitteiden ympärille viikonlopun aikana. Voit osallistua kaikkiin mindfulness-hetkiin tai käyttää osan ajasta omaehtoiseen ulkoiluun merkityillä ulkoilureiteillä upeissa Heinolan maisemissa tai esimerkiksi lepoon, jos kaipaat sitä enemmän. Kyseessä ei ole hiljaisuuden retriitti, puhuminen on sallittua koko retriitin ajan. 

Aloitamme retriitin lauantaina 20.8. klo 14.00, jolloin alkaa jo heti ensimmäinen mindfulness-harjoitus, ja päätämme retriitin sunnuntaina klo 15.00.  Paikalle kannattaa saapua noin tunti ennen retriitin alkua, jotta majoittumiseen ja asettumiseen jää riittävästi aikaa. 

Nynäsin koulustuskeskus Heinolassa

Nynäsin kaunis kartanoalua Heinolassa on SPR:n valtakunnallinen koulutuskeskus. Kartanoalueella on erikseen majoitusrakennukset, joissa yövymme. Huoneet ovat kahden hengen huoneita, mutta voit halutessasi varata myös yhden hengen huoneen samaan hintaan. Osassa huoneista on oma kylpyhuone ja vessa, osasta se löytyy yhteiskäytössä käytävältä. Tämä ei vaikuta huoneen hintaan, eikä etukäteen voi varata huonetta, jossa on oma kylpyhuone ja vessa.

Paikalle pääsee omalla autolla, parkkipaikkoja löytyy kartanon alueelta. Selvitämme myös kimppakyytien mahdollisuutta. Tarkka osoite on Karjalantie 55, 18600 Heinola.

Retriitin hinta

Retriitin hinta muodostuu osallistujien määrän mukaan. Pyrimme 20 osallistujaan, jolloin hinta on 62 euroa per henkilö. Jos osallilstujia on 12, hinta on 100 euroa per henkilö. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %. Retriitin hinta laskutetaan etukäteen. 

Majoitus maksaa yhdeltä yöltä 20 euroa per henkilö. Hinta sisältää lakanat ja pyyhkeen. Majoitus maksetaan erikseen paikan päällä.

Ruokailut

Ruokailut toteutetaan omaehtoisesti ja omakustanteisesti. Käytössämme on koulutuskeskuksen ravintolan pienempi keittiö sekä kartanon keittiö. Jokainen tuo omat ruokansa mukanaan ja huolehtii myös tiskeistään. 

Huom! Lähellä ei ole ravintoloita tai kauppoja, joissa voisi käydä syömässä tai hakemassa lisää ruokaa, joten ruuat kannattaa tuoda kaikki valmiiksi mukanaan. 

Sunnuntaina teemme yhteisen lounasruokailumeditaation, johon kannattaa varata esimerkiksi valmis salaatti tai muu helposti valmistuva ja retriittisaliin mukaan otettava ruoka. Kylmä ruoka on usein ruokailumeditaatiossa helpompi kuin lämmin ruoka. Ruokailumeditaatioon ei ole pakko osallistua, kuten ei mihinkään muuhunkaan mindfulness-harjoitukseen.

Ota mukaan

Ruokien lisäksi ota mukaan myös jumppa-alusta, viltti/vilttejä ja tyyny/tyynyjä mindfulness-harjoituksia varten. Nämä ovat vain sinua itseäsi ja hyvää oloasi varten. Lisäksi kannattaa pukeutua rentoihin, väljiin vaatteisiin, joissa on mukava olla. Säätila kannattaa myös huomioida ja varata vaatetusta sen mukaisesti.

Jos mahdollista, ota mukaan myös ystävä ❤️.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu suoraan minulle: viena@tietoisesti.fi tai puhelimitse: 045 1333 699.  Lasku retriitistä lähtee etukäteen ja tulee olla maksettuna ennen retriitin alkua.  


Lämpimästi tervetuloa mukaan ottamaan hetki aikaa omalle rentoutumisellesi, mielen hiljentymiselle ja lataamaan akkujasi syksyä varten ❤️!