Johdatus mindfulnessiin -kurssi, Tikkurila 

Lämmin kiitos upeasta ja lämminhenkisestä kurssista. Pidin paljon rauhallisesta, lempeästä ja ja hyväksyvästä ohjaustavastasi.

Työelämän ja kiireisen vapaa-ajan paineissa tunnemme itsemme usein stressaantuneiksi, väsyneiksi ja välillä ärtyneiksikin. Elämä voi tuntua pelkältä suorittamiselta ja olemisen ilo on usein kadoksissa. Haluaisitko tietää kuinka voit itse auttaa itseäsi jaksamaan paremmin ja löytämään tien rennompaan ja onnellisempaan elämään? Olet ehkä jo kuullutkin mindfulnessin hyödyistä ja haluat kokeilla mitä se voisi sinulle tarjota. Tämä kurssi on sinua varten! Kurssi on myös erinomainen lahjaidea, jos tiedät läheisesi kaipaavan mahdollisuutta rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Johdatus mindfulnessiin -kurssi antaa sinulle hyvät lähtökohdat omaehtoiseen mindfulnessin harjoittamiseen ja joukon yksinkertaisia, mutta tehokkaita työkaluja itsesi rentouttamiseen, myötätunnon lisäämiseen ja kykyyn palautua ja suojautua stressaavilta kokemuksilta. Kurssilla teemme kaikki yleisimmät meditaatioharjoitteet sekä muita harjoituksia hyväksyvän tietoisen läsnäolon lisäämiseksi elämääsi. Lisäksi käymme läpi tieteellistä taustaa mindfulnessin vaikutuksista aivoihimme, terveyteemme ja hyvinvointiimme.

Kurssi sisältää neljä kahden tunnin ohjauskertaa, opetusmateriaalin, MP3-äänitteet sekä kevyen välipalatarjoilun. 


Käsiteltävät aiheet:

1. kerta: keho-mieli -yhteys, aloittelijan mieli ja uteliaisuus 

2. kerta: automaattiohjaus

3. kerta: mindfulnessin merkitys aivojen toimintaan, terveyteen ja hyvinvointiin

4. kerta: irti päästäminen, läsnäolevan hetken hyväksyminen, vastustamisen lopettaminen


Seuraavat kurssit:                                                                            

Maalis-huhtikuun kurssi pidetään 17.3. - 14.4.2020. Kurssi on aina tiistaisin klo 17.30 - 19.30.

  • 17.3.2020
  • 24.3.2020
  • 31.3.2020
  • (7.4.2020 ei ole kurssia, koska on pääsiäisviikko)
  • 14.4.2020
Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautuminen ja ja kurssin maksaminen tapahtuvat oheisen linkin kautta Holvi-verkkokaupassa. Jos haluat maksaa osissa, ota yhteyttä info@tietoisesti.fi.


Paikka:

Kurssi järjestetään Movement Fysioksen tiloissa Tikkurilan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta, osoitteessa Kielotie 5 B, 01300 Vantaa. Löydät sivun lopusta karttalinkin kurssipaikkaan.

Omalla autolla saapuville löytyy 2 maksutonta asiakaspysäköintipaikkaa. Rakennuksen takaa, tasanteelta, löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja (ensimmäinen tunti veloituksetta). HUOM! Pysäköintipaikoille ajo Silkkitehtaantien kautta.

Tilassa on valmiina harjoitusmatot, meditaatiotyynyt ja viltit. Pukeudu lämpimiin ja rentoihin vaatteisiin, unohtamatta villasukkia. Jos haluat, voit ottaa myös muistiinpanovälineet mukaan.

Hinta:

129,00 euroa (sis. alv 24 %)

Kaverialennus:

Haluatko tuoda ystävän mukanasi mindfulness-iltaan? Saatte molemmat 10 % alennuksen kurssin hinnasta alennuskoodilla Kaveri. Koodi syötetään ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä Holvi-verkkokaupassa.

Ohjaaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja, Positive Psychology Practitioner Viena Loire-Pohjakallio


Osallistujien kommentteja aiemmilta kursseilta:

"Kiitos tunnista! Sain nukuttua todella hyvin ensimmäiseen kertaa 9 vuoteen."

"Kurssi johdatti mindfulnessin maailmaan ja jo lyhyt harjoittaminen herätti tajuamaan, että tästä on hyötyä. Aion jatkaa."

"Vetäjä miellyttävä ja asiantunteva, empaattinen ja aito ihminen. Kiitos." 

"Matalan kynnyksen kurssi."

"Hyväksyvä ilmapiiri mahdollisti omien aitojen tunteiden ja tunnelmien tarkastelun. Istumameditaatio antoi uskoa, että kyllä se vaeltava mielikin rauhoittuu, kun sitä harjoittelee."

"Kiitos sinulle järjestäjä. Aistin sinusta aitoa tunnetta ja herkkyyttä. Auttoi laskemaan oman suojamuurin."

"Hyviä arjen esimerkkejä."

"Viena on loistava kouluttaja/harjoittaja, joka huokuu rauhaa, hyvää oloa ja onnellisuutta." 

"Saat jollain ihmeen tavalla aina vilkkaana juoksevat ajatukseni rauhoittumaan ja keskittymään siihen hetkeen."

Karttalinkki

Karttalinkki Movement Fysioksen tiloihin, Kielotie 5 B, Tikkurila, Vantaa.