Johdatus mindfulnessiin -kurssi 

Lämmin kiitos upeasta ja lämminhenkisestä kurssista. Pidin paljon rauhallisesta, lempeästä ja ja hyväksyvästä ohjaustavastasi.

Jos koet, että elämäsi on muuttunut kiireiseksi suorittamiseksi ja iloisia hetkiä on yhä vähemmän, tervetuloa tälle kurssille löytämään tietoisen läsnäolon ihmeellinen voima ja ymmärtämään mitä se tarkoittaa käytännössä. Kuten yllä oleva asiakaspalautekin kertoo, tämä kurssi on hyväksyvä, hyvinvointiasi lisäävä ja lämminhenkinen. Saat tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet eli ainutlaatuisena ja arvokkaana itsenäsi, riippumatta siitä millaisessa tilanteessa elämäsi juuri nyt on tai kuinka väsynyt olet. 

Nykypäivän hektinen työelämä ja usein myös kiireinen vapaa-aika aiheuttavat meille helposti stressiä ja ahdistuksen tunnetta. Tuntuu, että mikään ei riitä ja riittävään palautumiseen ei ole aikaa eikä aina voimiakaan. Tietoinen läsnäolo tuo sinut takaisin perusasioiden äärelle, hiljentymiseen ja läsnöoloon. Se auttaa tunnistamaan omat tunnetilat ja ajatukset, suhtautumaan niihin arvostelematta, sekä osoittaa kuinka voit yksinkertaisilla, mutta perustavanlaatuisilla muutoksilla saada omat voimavarasi palautumaan ja elää enemmän tässä hetkessä. Lukuisat tutkimustulokset kertovat mindfulnessin merkittävistä terveyshyödyistä, kuten stressin ja stressiperäisten sairauksien lievittymissä, kortisolitasojen alenemisesta, immuunipuolustuksen paranemisesta sekä oppimisen ja muistin tehostumisesta. Voit lukea lisää mindfulnessista täältä

Neljän kerran Johdatus mindfulnessiin -kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat tutustua mindfulnessiin tai olet sitä jo hieman kokeillut. Saat hyvät lähtökohdat omaehtoiseen mindfulnessin harjoittamiseen kurssin jälkeen ja joukon yksinkertaisia, mutta tehokkaita työkaluja itsesi rentouttamiseen, myötätunnon lisäämiseen ja kykyyn palautua ja suojautua stressaavilta kokemuksilta. Kurssilla teemme kaikki yleisimmät meditaatioharjoitteet sekä muita harjoituksia hyväksyvän tietoisen läsnäolon lisäämiseksi elämääsi. Lisäksi käymme läpi tieteellistä taustaa mindfulnessin vaikutuksista aivoihimme, terveyteemme ja hyvinvointiimme. 

Kurssi sisältää neljä kahden tunnin ohjauskertaa, opetusmateriaalin, MP3-äänitteet sekä kevyen välipalatarjoilun. 


Käsiteltävät aiheet:

1. kerta: keho-mieli -yhteys, aloittelijan mieli ja uteliaisuus 

2. kerta: automaattiohjaus

3. kerta: mindfulnessin merkitys aivojen toimintaan, terveyteen ja hyvinvointiin

4. kerta: irti päästäminen, läsnäolevan hetken hyväksyminen, vastustamisen lopettaminen


Seuraavat kurssit:                                                                            

Koronavirustilanteen takia seuraavan kurssin ajankohtaa ei ole vielä päätetty. Kurssi toteutetaan heti, kun se  turvallisesti voidaan pitää. 

Ilmoittautuminen

Kurssille ei tällä hetkellä pysty ilmoittautumaan.

Paikka:

Kurssi järjestetään Movement Fysioksen tiloissa Tikkurilan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta, osoitteessa Kielotie 5 B, 01300 Vantaa. Löydät sivun lopusta karttalinkin kurssipaikkaan.

Omalla autolla saapuville löytyy 2 maksutonta asiakaspysäköintipaikkaa aivan rakennuksen sisäänkäynnin edestä. Rakennuksen takaa, tasanteelta, löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja (ensimmäinen tunti veloituksetta). HUOM! Kaikille pysäköintipaikoille ajo Silkkitehtaantien kautta.

Tilassa on valmiina harjoitusmatot, meditaatiotyynyt ja viltit. Pukeudu lämpimiin ja rentoihin vaatteisiin, unohtamatta villasukkia. Jos haluat, voit ottaa myös muistiinpanovälineet mukaan.


Hinta:

129,00 euroa (sis. alv 24 %)

Kaverialennus:

Haluatko tuoda ystäväsi mukaan mindfulness-kurssille? Saatte molemmat 10 % alennuksen kurssin hinnasta alennuskoodilla Kaveri. Koodi syötetään ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä Holvi-verkkokaupassa.

Ohjaaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja, Positive Psychology Practitioner, Brain-based Coach Viena Loire-Pohjakallio


Osallistujien kommentteja aiemmilta kursseilta:

"Kiitos tunnista! Sain nukuttua todella hyvin ensimmäiseen kertaa 9 vuoteen."

"Kurssi johdatti mindfulnessin maailmaan ja jo lyhyt harjoittaminen herätti tajuamaan, että tästä on hyötyä. Aion jatkaa."

"Vetäjä miellyttävä ja asiantunteva, empaattinen ja aito ihminen. Kiitos." 

"Matalan kynnyksen kurssi."

"Hyväksyvä ilmapiiri mahdollisti omien aitojen tunteiden ja tunnelmien tarkastelun. Istumameditaatio antoi uskoa, että kyllä se vaeltava mielikin rauhoittuu, kun sitä harjoittelee."

"Kiitos sinulle järjestäjä. Aistin sinusta aitoa tunnetta ja herkkyyttä. Auttoi laskemaan oman suojamuurin."

"Hyviä arjen esimerkkejä."

"Viena on loistava kouluttaja/harjoittaja, joka huokuu rauhaa, hyvää oloa ja onnellisuutta." 

"Saat jollain ihmeen tavalla aina vilkkaana juoksevat ajatukseni rauhoittumaan ja keskittymään siihen hetkeen."

Karttalinkki

Karttalinkki Movement Fysioksen tiloihin, Kielotie 5 B, Tikkurila, Vantaa.