Verkkokurssi: Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi

Positiivisen psykologian ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkokurssin esittelysivu on vaihtanut paikkaa. Löydät sen, ja muut positiivisen psykologian verkkokurssit, klikkaamalla alla olevasta kuvasta itsesi Tietoisesti-verkkokurssien pääsivulle Teachable-alustalle. 

Tämä positiivisen psykologian ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkokurssi johdattaa sinut tieteen vahvistaman hyvinvoinnin ja onnellisuuden lähteelle. Kurssi koostuu yhdeksästä erillisestä moduulista, joista kahdeksan on myynnissä myös itsenäisinä, pienempinä verkkokursseina. Jokaiseen moduuliin kuuluu laaja opetusmateriaalia, jota opiskella omaan tahtiisi eteenpäin. Kurssi materiaaleineen on käytössäsi kaksi vuotta ostohetkestä.  

Jos olet kiinnostunut omien voimavarojesi ja vahvuuksiesi hyödyntämisestä, merkityksen ja onnellisuuden lisäämisestä elämääsi, paremmista ihmissuhteista sekä haluat vahvistaa kykyjäsi vastoinkäymisten ja stressin voittamiseen, olet tulossa oikealle kurssille. 

Voit halutessasi ostaa myös vain yhden tietyn aihealueen kurssikokonaisuuden, joka mahdollistaa syventymisen vain siihen kokonaisuuteen, joka sinua kiinnostaa.

Verkkokursseilla käsiteltävät aihealueet (= moduulit) otsikkotasolla:

1. Positiivisen psykologian taustaa sekä johdatus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehykseen

2. Positiiviset tunteet ja myönteisyys - miten voit lisätä näitä elämääsi?

3. Uppoutuminen ja läsnäolo - miten vahvistaa ja lisätä huippukokemuksia?

4. Vahvuudet - omien vahvuuksien tunnistaminen ja niiden käyttäminen

5. Ihmissuhteet - miksi ne ovat meille elintärkeitä ja kuinka huolehtia niistä?

6. Merkitys - miten lisätä suuremman merkityksen kokemista elämässäsi?

7. Aikaansaaminen - kuinka saada enemmän aikaan säilyttäen hyvän fiiliksen?

8. Elinvoimaisuus - kehon ja mielen hyvinvoinnin tärkeys

9. Kertausmoduuli kaikesta aiemmin opistustaMiten ilmoittautua:  

Pääset mukaan laajalle, yhdeksän moduulia sisältävälle Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kurssille täältä: Positiivinen psykologia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kaikki kurssin moduulit viimeistä, yhdeksättä, lukuunottamatta ovat myynnissä myös yksittäisinä, itsenäisinä verkkokursseina täällä: Tietoisesti-verkkokurssit

Hinta:

Koko kurssi 249,00 euroa (sis. alv 24 %) 

Yksittäinen moduli 39,00 euroa (sis. alv 24 %)

Valmentaja:

Positive Psychology Practitioner, Brain-based Coach, positiivisen vuorovaikutuksen kouluttaja, Mindfulness CFM® -ohjaaja, työ- ja organisaatiopsykologian opiskelija Viena Loire-Pohjakallio