Mindfulness-workshop 3 h, 19.5.2019, Tammisto, Pilates Studio Vantaa

Lämmin kiitos taas miellyttävästä, lempästä ja rauhallisesta ohjauksesta sekä turvallisen ja lämminhenkisen tunnelman luomisesta.

Tämä kurssi toteutetaan yhteistyössä Pilates Studio Vantaan kanssa. Kurssille ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuvat sitä kautta. Sivun alalaidasta löytyvät ilmoittaumiseen vievä linkki sekä Pilates Studio Vantaan tarkat yhteystiedot. 

Tervetuloa kevään lempeimpään tapahtumaan, kolmen tunnin mindfulness-aamupäivään toukokuussa! Ohjaan sinut pehmeästi mindfulnessin maailmaan, päästämään irti kiireestä, rentoutumaan ja rauhoittumaan. Workshop sopii yhtä hyvin sekä ensikertalaisille että mindfulnessia jo harjoittaville. Workshopin aikana tehdään useita erilaisia meditaatiota sekä käydään läpi itsemyötätunnon käsitettä keskustellen ja esimerkein. Saat kurssilta hyvän ymmärryksen mindfulness-harjoitteista ja huomaat käytännössä kuinka lempeys, itsemyötätunto ja hetkeen pysähtyminen vahvistavat ja ravitsevat sinua sisältä päin. Workshop sisältää ohjauksen ja kevyen välipalatarjoilun sekä MP3 -meditaatioäänitteen.

Mindfulness-workshop on myös ihana äitienpäivälahjaidea 💕!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Voit halutessasi lukea tarkemmin mindfulnessista tästä linkistä


Aika: 

Sunnuntai 19.5.2019 klo 10.00 - 13.00

Paikka:

Kurssi pidetään Pilates Studio Vantaan tiloissa Tammistossa, osoitteessa Rosendalinkuja 1, 01520 Vantaa. Sivun alalaidassa löytyy Googlen karttalinkki Pilates Studio Vantaalle.

Paikassa on valmiina harjoitusmatot, meditaatiotyynyt ja viltit. Pukeudu rentoihin vaatteisiin. Jos haluat, voit ottaa myös omat muistiinpanovälineet mukaan.

BUSSIT: 614 ja 615, pysäkit Tammistonkadulla ihan studion lähellä. 561, 616 ja 621, pysäkit Tammiston kauppatiellä Citymarketin kohdalla. 560 ja 611, pysäkit Tuusulanväylän toisella puolella. Myös Tuusulanväylän bussipysäkeiltä lyhyt kävelymatka.

ILMAINEN PAIKOITUS: Talon takana parkkipaikalla paikat 58, 59 ja 60.
Rosendalinkujalla kiekkopaikkoja kadunvarressa ja Tammistonkadun molemmin puolin parkkialueet kiekkopaikoin.

Hinta:

60,00 euroa (sis. alv 24 %)

Ohjaaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja Viena Loire-Pohjakallio


Osallistujien kommentteja aiemmilta kursseiltani:

"Kurssi johdatti mindfulnessin maailmaan ja jo lyhyt harjoittaminen herätti tajuamaan, että tästä on hyötyä. Aion jatkaa."

"Vetäjä miellyttävä ja asiantunteva, empaattinen ja aito ihminen. Kiitos."

"Hyväksyvä ilmapiiri mahdollisti omien aitojen tunteiden ja tunnelmien tarkastelun. Istumameditaatio antoi uskoa, että kyllä se vaeltava mielikin rauhoittuu, kun sitä harjoittelee."

"Kiitos sinulle järjestäjä. Aistin sinusta aitoa tunnetta ja herkkyyttä. Auttoi laskemaan oman suojamuurin."

"Hyviä arjen esimerkkejä."

"Viena on loistava kouluttaja/harjoittaja, joka huokuu rauhaa, hyvää oloa ja onnellisuutta."

"Saat jollain ihmeen tavalla aina vilkkaana juoksevat ajatukseni rauhoittumaan ja keskittymään siihen hetkeen."

"Kiitos tunnista! Sain nukuttua todella hyvin ensimmäiseen kertaa 9 vuoteen."


Molemmat kuvat ©Pilates Studio Vantaa