Mindfulness-jatkokurssi, 5.2. - 5.3.19, Tikkurila/Kuninkaala 

Lämmin kiitos upeasta ja lämminhenkisestä kurssista. Pidin paljon rauhallisesta, lempeästä ja ja hyväksyvästä ohjaustavastasi.

Olet jo aiemmin meditoinut jonkin verran, mutta omaehtoinen harjoittaminen on kuitenkin jäänyt arjen kiireen jalkoihin. Muistat ehkä kuinka hyvältä tuntui rauhoittua ottamaan aikaa itselle, läsnäololle ja hiljaisuudelle. Kaipaat ehkä pientä pukkausta ja uutta ohjausta, että pääset taas vauhtiin, mahdollisesti myös ryhmän tukea. Lämpimästi tervetuloa tälle kurssille! Löydetään yhdessä uusi alku hyväksyvän tietoisen läsnäolon voimistavaan maailmaan. Kurssi sopii myös erinomaisesti jatkoksi Johdatus mindfulnessiin -kurssille.

Mindfulness-jatkokurssi tuo sinulle uusia meditaatioita ja uusia työkaluja itsesi rentouttamiseen, myötätunnon ja ilon lisäämiseen sekä kykyyn palautua ja suojautua stressaavilta kokemuksilta. Lähdemme rakentamaan vahvempaa läsnäoloa olemassa olevaan hetkeen ja tietoisuuden voimistamista arjessa. Käymme läpi myös aivojen toimintaa ja sen hyvinvointiin vaikuttavia asioita sekä mindfulnessin vaikutusta aivoihin. Lisäksi perehdymme itsemyötätunnon käsitteeseen ja teemme siihen liittyviä harjoituksia. Nämä kaikki yhdessä antavat sinulle vahvan pohjan jatkaa harjoittamista itseksesi sekä kurssin aikana että erityisesti sen jälkeen.

Kurssi sisältää neljä kahden tunnin ohjauskertaa, opetusmateriaalin, MP3-äänitteet, kotitehtävät sekä kahvi- ja teetarjoilun.

Aika:                                                                              

  • Tiistai 5.2.2019 klo 17.00 - 19.00
  • Tiistai 12.2.2019 klo 17.00 - 19.00
  • Tiistai 26.2.2019 klo 17.00 - 19.00
  • Tiistai 5.3.2019 klo 17.00 - 19.00
  • Huomaa, että koulujen talvilomaviikolla, viikolla 8, ei ole kurssia.
Paikka:

Kurssi pidetään idyllisessä Gjutarsin taiteilijatalossa, Vantaan Kuninkaalassa, osoitteessa Vanha Kuninkaalantie 6. Taiteilijatalolle on muutaman minuutin kävelymatka Tikkurilan juna-asemalta. Autoille on parkkipaikkoja taiteilijatalon pihalla. Sivun alalaidassa löytyy Googlen kartta Gjutarsin taiteilijatalolle.

Paikassa on valmiina harjoitusmatot, meditaatiotyynyt ja viltit. Pukeudu lämpimiin ja rentoihin vaatteisiin, unohtamatta villasukkia. Jos haluat, voit ottaa myös muistiinpanovälineet mukaan.

Hinta:

119,00 euroa (sis. alv 24 %)

Kaverialennus:

Olisiko mukavampi osallistua kurssille yhdessä ystävän kanssa? Saatte molemmat 10 % alennuksen kurssin hinnasta alennuskoodilla Kaveri. Koodi syötetään ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä Holvi-verkkokaupassa.

Ohjaaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja Viena Loire-Pohjakallio


Osallistujien kommentteja aiemmilta kursseilta:

""Kiitos tunnista! Sain nukuttua todella hyvin ensimmäiseen kertaa 9 vuoteen."

"Kurssi johdatti mindfulnessin maailmaan ja jo lyhyt harjoittaminen herätti tajuamaan, että tästä on hyötyä. Aion jatkaa."

"Hyväksyvä ilmapiiri mahdollisti omien aitojen tunteiden ja tunnelmien tarkastelun. Istumameditaatio antoi uskoa, että kyllä se vaeltava mielikin rauhoittuu, kun sitä harjoittelee."

"Kiitos sinulle järjestäjä. Aistin sinusta aitoa tunnetta ja herkkyyttä. Auttoi laskemaan oman suojamuurin."

"Hyviä arjen esimerkkejä."

"Saat jollain ihmeen tavalla aina vilkkaana juoksevat ajatukseni rauhoittumaan ja keskittymään siihen hetkeen."

"Ihana, sympaattinen paikka, sopi hyvin kurssille."


Kaksi vasemmanpuoleista valokuvaa ©Vantaan taiteilijaseura ry