Mindfulness hiljaisuuden päivä 9.3.2019 

Let silence take you to the core of life.

                                                       Rumi

LOPUT MINDFULNESS HILJAISUUDEN PÄIVÄN PAIKAT HUIKEAAN ALEHINTAAN - 50 % TIETOISESTI-VERKKOKAUPASSA KOODILLA "HILJAISUUS"!

Mindfulness hiljaisuuden päivä on päivän mittainen miniretriitti. Teemme päivän aikana erilaisia mindfulness-harjoituksia hiljaisuudessa, vain ohjaaja on luonnollisesti äänessä. Hiljaisuus auttaa sinua syventymään paremmin läsnäolevaan hetkeen ja omaan itseesi. Harjoituksilla on voimakkaasti rauhoittava ja rentouttava vaikutus mieleesi ja kehoosi. Hiljaisuuden päivä auttaa sinua syventämään omaa harjoittamistasi myös arjessasi. Ryhmän hiljainen voima kantaa sinua koko päivän ajan.

Päivä sopii kaikille, jotka haluavat päästää hetkeksi irti kiireestä, rauhoittua ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään ja läsnäolevaa hetkeä.

Päivän mittainen miniretriitti on myös helppo ja turvallinen siirtymä pidemmälle retriitille, jos olet sellaisesta haaveillut. Voit lukea kokemuksiani pidemmästä retriitistä blogi-kirjoituksestani.

Hiljaisuuden päivä sisältää ohjauksen sekä kahvi-, tee- ja keksitarjoilun.

Aika:                                                                              

  • Lauantai 9.3.2019 klo 10.00 - 16.00
Paikka:

Kurssi pidetään idyllisessä Gjutarsin taiteilijatalossa, Vantaan Kuninkaalassa, osoitteessa Vanha Kuninkaalantie 6. Taiteilijatalolle on muutaman minuutin kävelymatka Tikkurilan juna-asemalta. Autoille on parkkipaikkoja taiteilijatalon pihalla. Sivun alalaidassa löytyy Googlen kartta Gjutarsin taiteilijatalolle.

Paikassa on valmiina harjoitusmatot, meditaatiotyynyt ja viltit. Pukeudu lämpimiin ja rentoihin vaatteisiin, unohtamatta villasukkia. Ota mukaasi myös ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät, koska teemme päivän aikana myös kävelymeditaatioita. Pakkaa mukaan lisäksi kevyt lounas, esimerkiksi salaatti. Tilassa on lounaiden säilyttämistä varten jääkaappi.

Hinta:

65,00 euroa (sis. alv 24 %)

Kaverialennus:

Olisiko mukavampi osallistua hiljaisuuden päivään yhdessä ystävän kanssa? Saatte molemmat 10 % alennuksen kurssin hinnasta alennuskoodilla Kaveri. Koodi syötetään ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä Holvi-verkkokaupassa.

Ohjaaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja Viena Loire-Pohjakallio

Kaksi vasemmanpuoleista valokuvaa ©Vantaan Taiteilijaseura