Johdatus mindfulnessiin -kurssi 8.1. - 22.1.2019 

Oletko stressaantunut, väsynyt ja mahdollisesti ärtynytkin? Tuntuuko siltä, että elämäsi on muuttunut suorittamiseksi ja olemisen ilo ja rentous on välillä tai jopa jatkuvasti kadoksissa? Haluaisitko tietää kuinka voit itse auttaa itseäsi jaksamaan paremmin? Olet ehkä jo kuullutkin mindfulnessin hyödyistä ja haluat kokeilla mitä se voisi sinulle tarjota. Tämä kurssi on sinua varten! Kurssi on myös erinomainen lahjaidea, jos tiedät läheisesi kaipaavan mahdollisuutta rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Johdatus mindfulnessiin -kurssi antaa sinulle hyvät lähtökohdat omaehtoiseen mindfulnessin harjoittamiseen ja joukon yksinkertaisia, mutta tehokkaita työkaluja itsesi rentouttamiseen, myötätunnon ja ilon lisäämiseen sekä kykyyn palautua ja suojautua stressaavilta kokemuksilta. Kurssilla teemme yleisimpiä meditaatioharjoitteita sekä muita harjoituksia hyväksyvän tietoisen läsnäolon lisäämiseksi elämääsi. Lisäksi käymme läpi tieteellistä taustaa mindfullnesin vaikutuksista aivoihimme, terveyteemme ja hyvinvointiimme.

Kurssi sisältää kolme kahden tunnin ohjauskertaa, opetusmateriaalin, MP3-äänitteet sekä kahvi- ja teetarjoilun.

Aika:                                                                              

  • Tiistai 8.1.2019 klo 17.00 - 19.00
  • Tiistai 15.1.2019 klo 17.00 - 19.00
  • Tiistai 22.1.2019 klo 17.00 - 19.00
Paikka:

Kurssi pidetään idyllisessä Gjutarsin taiteilijatalossa, Vantaan Kuninkaalassa, osoitteessa Vanha Kuninkaalantie 6. Taiteilijatalolle on muutaman minuutin kävelymatka Tikkurilan juna-asemalta. Autoille on parkkipaikkoja taiteilijatalon pihalla. Sivun alalaidassa löytyy Googlen kartta Gjutarsin taiteilijatalolle.

Paikassa on valmiina harjoitusmatot, meditaatiotyynyt ja viltit. Pukeudu lämpimiin ja rentoihin vaatteisiin, unohtamatta villasukkia. Jos haluat, voit ottaa myös muistiinpanovälineet mukaan.

Hinta:

89,00 euroa (sis. alv 24 %)

Ohjaaja:

Mindfulness CFM® -ohjaaja Viena Loire-Pohjakallio

Kaksi vasemmanpuoleista valokuvaa ©Vantaan Taiteilijaseura