Aikaansaamisen workshop 6 h 

Positiivisen psykologian kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehyksen yksi osa-alue on aikaansaaminen. Tämä workshop sukeltaa syvemmälle aikaansaamisen tieteeseen kuin mihin laajemmalla koko positiivisen psykologian hyvinvoinnin kehyksen kurssilla on mahdollista mennä. Opit tämän workshopin aikana, että mitkä tekijät selittävät aikaansaamista ja miten voit lisätä sitä omaan elämääsi. Kurssin mukana tulee laaja opetusmateraali, paljon esimerkkejä sekä aikaansaamisen työkalupakki, jota käymme läpi workshopin aikana. Uskallan luvata, että tämän workshopin jälkeen tiedät miten aikaansaamista voi lisätä, mitkä keinot ovat juuri sinulle sopivia ja huomaat selvän muutoksen tekemisessäsi aikempaa verrattuna. Jos olet kiinnostunut omien voimavarojesi hyödyntämisestä, haluat ymmärtää miten oma sinnikkyytesi, kasvuajattelusi, resilienssisi ja tahdonvoimasi auttavat sinua luomaan kestäviä tavoitteita ja pääsemään niihin sekä ymmärtämäään kuinka muuttaa tapojasi, olet tulossa oikealle kurssille. 

Kurssi toteutetaan kuuden tunnin workshopina. Opiskelumateriaalit saat luonnollisesti mukaasi. Hintaan kuuluu kevyt välipalatarjoilu, mutta ota mukaasi myös oma lounas. 


Seuraavat workshop-kerrat:

  • Seuraavat workshopit toteutetaan koronatilanteen niin salliessa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Paikka:

Paikka selviää samalla, kun kurssin ajankohta varmistuu. Kurssi pidetään kuitenkin Vantaalla Tikkurilan alueella.

Hinta:

95,00 euroa (sis. alv 24 %)

Kaverialennus: Haluatko tulla yhdessä ystävän kanssa Aikaansaamisen workshopiin? Saatte molemmat 10 % alennuksen kurssin hinnasta alennuskoodilla Kaveri. Koodi syötetään ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä Holvi-verkkokaupassa.

Valmentaja:

Positive Psychology Practitioner ja Brain-based Coach Viena Loire-Pohjakallio