Tietoa minusta...

Mindfulness-ohjaajana

Olen Mindfulness CFM® -ohjaaja. Kouluttajani on Suomen mindfulness-pioneeri Leena Pennanen, Center for Mindfulness Finland. Toivon lähiaikoina valmistuvani myös itsemyötätuntokouluttajaksi. Lisäksi opiskelen Helsingin avoimessa yliopistossa psykologiaa ja Helsingin kesäyliopistossa positiivista psykologiaa.

Oma mindfulness-matkani alkoi useita vuosia sitten, kun usean kiiretahtisen työvuoden jälkeen huomasin kaipaavani yhä enemmän aikaa rauhoittua ja rentoutua sekä työkaluja stressin ja oman mieleni hallintaan. Hakeuduin ensimmäiselle mindfulness-kurssilleni ja aloitin matkan, joka on muuttanut minua merkittävästi ihmisenä. Sen lisäksi, että sain paljon apua stressin hallintaan, myös paljon suurempi muutos käynnistyi minussa. Voisin jopa sanoa, että olen jollain tavalla aivan eri ihminen kuin ennen tämän matkani aloittamista. Olen saanut valtavasti "tilaa" pääni sisään, iloa ja valoa elämääni. Katselen elämääni aivan erilaisin silmin kuin aikaisemmin. Ja juuri tämän takia lähdin opiskelemaan Mindfulness CFM® -ohjaajaksi. Haluan olla mukana tuomassa tätä mahdollisuutta muutokseen myös muille.


Talouden ja projektinhallinnan ammattilaisena

Olen talouden ja projektinhallinnan ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Talouspäällikkönä ja esimiehenä olen toiminut viidentoista vuoden ajan eri yrityksissä ja järjestöissä. Voit tutustua tarkemmin työhistoriaani ja koulutukseeni LinkedIn-profiilini kautta.

Minulla on vankka kokemus sekä yritysten että järjestöjen taloudesta, alkaen kirjanpidosta ja päätyen haastaviin talousanalyyseihin ja strategisiin kokonaisuuksiin. Olen tottunut esiintymään ja kouluttamaan ihmisiä.

Projektinhallinta on lähellä sydäntäni, sillä nautin  muutoksesta, uudistumisesta ja uuden kehittämisestä. Olen työurani aikana osallistunut lukemattomiin erilaisiin talouden järjestelmäprojekteihin ja muihin kehityshankkeisiin. Välillä projektiryhmän jäsenenä, useimmiten projektipäällikkönä. Jokainen projekti on aina omanlaisensa, uniikki kokonaisuus, ja siinä tulee ottaa huolellisesti huomioon kulloinkin vaikuttavat tekijät ja reunaehdot. Tämä tekeekin varsinkin suuremmista projekteista niin mielenkiintoisia ja samalla myös hyvin haastavia.

Harrastelijavalokuvaajana

Kuva ©Andrew Bright

Olen myös harrastelijavalokuvaaja. Näillä sivuilla näkemäsi kuvat ovat kaikki minun ottamiani, ellei toisin ole erikseen mainittu. Minua on kiehtonut eniten luontokuvaus ja siinä erityisesti makro- ja lähikuvaus, mutta minua kiinnostaa myös henkilö- ja kaupunkikuvaus. No, ihan tarkalleen ottaen, minua kiinnostavat melkein kaikki valokuvauksen aihealueet, sillä jokaisessa on omat haasteensa ja hienoutensa.

Olen kouluttautunut valokuvaajana eri ammattivalokuvaajien järjestämillä kursseilla. Onneksi kuvaaminen on niin haastavaa, ja siihen löytyy loputtomasti uusia näkökulmia, etten usko koskaan olevani tässä asiassa valmis. Jos sellaista mahdollisuutta meillä ihmisillä muutenkaan on missään asiassa. Onneksi.

Kiitos, kun vierailit näillä sivuilla! Lämmöllä, Viena Loire-Pohjakallio

Strive not to be a success, but rather to be of value.

                                                                                                        Albert Einstein